Monday, April 4, 2011

Photoshoot MUSLIMAH












1st time sebenarnya aku shoot event Muslimah ne'Aku tau event ne pun dari peti inbox FB..kebetulan lak member aku KOISEEMAN pun dapat invitation yg sama'die roger aku ajak aku join,katanya tak ada geng'atas dasar kawan dan sememangnya aku free time tu,aku pun say orite...just wana say sorry sebab time tu aku xbrapa nak ok,dengan selsema,pening pala,macam nk demam pun ada..hanya beberapa keping je yg aku dapat rakam pada hari tu..huhu..dan inilah hasilnya' (Thank's to Organiser:Bro MieRull, Mua: Ezzah Izham , Talent: Fiefa & Alya ) kerjasama anda amat dihargai.. ;)

4 comments:

zoul said...

Wah terciptanya blog Roy Terachi...
gambar yang terbaik...n canti edit...

Roy Terachi said...

Thank's der,,gua xsabar nk tgk blog lullaby'hehe

fiefamohdali said...

roy!i like gmbr yg plg atas tu..image header..hehe..itu mmg meletop!

Roy Terachi said...

hehe..meletop mcm tayar kereta fiefa smlm..huahaha//papepun thank's atas comment anda :)